Om
D5100
55-300
18-55
40

socasus.dk

 

Anvendt udstyr:

 

 

NIKKOR 55-300mm
NIKKOR 18-55mm
NIKKOR 40mm
Capture NX2
Teknisk data for D5100-PDF

D5100

er et digitalt spejlreflekskamera med høj ydeevne, der er

designet til at hjælpe nye fotografer med at udforske deres kreative side og tage stillbilleder og videoer. Lær og udforsk D5100 her.

 

NIKKOR 55-300mm er et højtydende zoomobjektiv med supertelerækkevidde til Nikons spejlreflekskameraer i DX-format. Objektivet er beregnet til at gøre det nemt at tage flotte nærbilleder og har 5,5x zoom og en alsidig brændvidde på 55-300 mm. Nikons system til modvirkelse af rystelser (VR) af anden generation sikrer skarpe billeder selv ved håndholdte billeder taget med telefoto. Dette objektiv giver god valuta for pengene, og det er ideelt både til brugere af digitale spejlreflekskameraer på begynderstadiet og mere erfarne fotografer, der ønsker et ekstra objektiv for få et større zoomområde.

Prøv at leg med Nikons objektivsimulator her.

Capture NX2 anvender en række effektive værktøjer samt fire arbejdsområder, som du kan tilpasse, gemme og skifte mellem og dermed opnå en hurtig og effektiv arbejdsgang. Brugen af Capture NX2 er nem og intuitiv, så du kan koncentrere dig fuldt om at arbejde med tone og farve og fremstille billeder efter det klassiske princip om fremhævelse og forbedring af bestemte områder på billedet. Capture NX2 kan bruges til billeder i JPEG- og TIFF-format fra enhver kilde, og det er det optimale softwareprodukt til redigering af Nikon NEF-filer.

NIKKOR 40mm makroobjektiv i DX-format Ideelt til at komme helt tæt på motiverne. Det har en hurtig maksimumblænde på f/2.8 og et gengivelsesforhold på 1:1. Nikons unikke Silent Wave-motor giver støjsvag autofokusering, så du kan tage nærbilleder uden at forstyrre motivet. Med den hurtige maksimumblænde kan du udskille motiver og få billeder med en behagelig sløret baggrund. Den giver også skarpe optagelser ved lav belysning.

Lær at rense dit udstyr:

Klik her

NIKKOR 18-55mm zoomobjektiver med optik i høj kvalitet, der er beregnet til brug med Nikons digitale spejlreflekskameraer i DX-format. De 3x zoom giver en utrolig alsidighed under en lang række forskellige optageforhold.

Powered by One.Com
Udstyr fra Nikon

 

 

Info:

carsten(a)socasus.dk